οργανωμένη παραλία στην καβάλα

Οργανωμένη παραλία στην Καβάλα

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι ψάχνουν να βρουν μια οργανωμένη παραλία στην Καβάλα για δροσιστούν, να ξεκουραστούν, να διασκεδάσουν. Ζούμε όμως ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά με την συνολική μας προσπάθεια, μπορούμε και πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να μας λείψει τίποτε.

Ο πολυχώρο Vranas Resort, που απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Καβάλας, είναι  ένα παραθαλάσσιο κτήμα για να απολαύσετε το μπάνιο σας και όλες τις δραστηριότητές του. Τα καταγάλανα νερά της παραλίας μας σε συνδυασμό με την καθαρή και αμμώδης παραλία σας περιμένουν να περάσετε στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης.όλα αυτά είναι ικανά να την κατατάσσουν σε μια από την καλύτερη οργανωμένη παραλία στην Καβάλα

Γιατί να επιλέξω οργανωμένη παραλία

παραλία με ξαπλώστρες

Σε μια οργανωμένη παραλία μπορείς να βρεις πολλά πράγματα που θα σε απασχολήσουν και θα απολαύσεις. Πολλά είναι εκείνα που μπορεί να σου προσφέρει μια οργανωμένη παραλία. Άνεση, διασκέδαση, χαλάρωση.   Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας «ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ VRANAS RESORT» η παραλία Vranas Resort παρέχει όλες τις απαραίτητες υποδομές για μια σειρά από δραστηριότητες όπως:

 • Παιχνίδια στην παραλία
 • Άθληση στην παραλία
 • Διασκέδαση – Πάρτι
 • Εξερεύνηση

Βρείτε αυτό που σας αρέσει και ελάτε να το απολαύσετε στην οργανωμένη παραλία στην Καβάλα Vranas Resort.

Παροχές οργανωμένης παραλίας

σκίαστρα στην παραλία vranas resort

Εκτός από τις παραπάνω δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε, η οργανωμένη παραλία στην καβάλα Vranas Resort σας παρέχει και μια σειρά από χρήσιμες παροχές για κάθε λουόμενο. Παροχές που κάνουν το μπάνιο ευχάριστο χωρίς ταλαιπωρία.

Άνετο Parking

Η οργανωμένη παραλία Vranas Resort σας παρέχει ένα άνετο και δωρεάν πάρκινγκ. Το πάρκινγκ βρίσκεται μέσα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία.

Ξαπλώστρες & ομπρέλες

Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε όλον εκείνον τον βαρύ εξοπλισμό για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Βρείτε στην οργανωμένη παραλία στην καβάλα άνετες ξαπλώστρες κάτω από την σκιά μια ομπρέλας. Κάθε σετ από ομπρέλα αποτελείται από δύο ξαπλώστρες και ένα τραπεζάκι. Επιπλέον διαθέτουμε και ξύλινα σκίαστρα δίπλα στο κύμα, με καναπέδες και μεγάλα πουφ για μεγαλύτερη άνεση σε μεγάλες παρέες.

Αποδυτήρια

Έχουμε εξοπλίσει την οργανωμένη παραλία στην καβάλα Vranas Resort.με ξύλινα αποδυτήρια για να μπορείτε να αλλάξετε με ασφάλεια.

Ντουζ

Απαραίτητος εξοπλισμός σε μια οργανωμένη παραλία. Ντουζιέρες κατά μήκος της παραλίας περιμένουν τους λουόμενους, να ξεπλυθούν και να συνεχίσουν την διασκέδασή τους.

Beach Bar

Στην οργανωμένη παραλία στην καβάλα Vranas Resort θα βρείτε και ένα beach bar για να ικανοποιήσει τις ορέξεις σας. Δροσιστικά cocktails και παγωμένα ποτά σας περιμένουν όλη την διάρκεια της ημέρας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας και σε γευστικές απολαύσεις.

Service

Δίπλα σας κάθε στιγμή βρίσκεται ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό για να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Τόσο για να σας βρει μέρος να κάτσετε, όσο και να σας προσφέρει το καφεδάκι σας και ότι άλλο ζητήσετε.

Ασφάλεια στην οργανωμένη παραλία Vranas Resort

Έχοντας στο μυαλό μας τις δυσκολίες τις εποχής και θέλοντας να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια στους λουόμενους, η οργανωμένη παραλία Vranas Resort ακολουθεί όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής. Με αίσθημα ευθύνης και με την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθορίζονται οι κανόνες λειτουργίας των οργανωμένων παραλιών ως εξής:

 • Σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκομένων.
 • Ο μέγιστος αριθμός λουομένων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ.
 • Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ ορίζεται και ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ της περιμέτρου δύο ομπρελών.
 • Ανά ομπρέλα μπορούν να υπάρχουν μέχρι 2 ξαπλώστρες, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα.
 • Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
 • Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κυλικεία, αναψυκτήρια, καφέ μπαρ) λειτουργούν αποκλειστικά με διάθεση προϊόντων σε πακέτο (take away).
 • Τα προϊόντα τους πωλούνται είναι μόνο συσκευασμένα και απαγορεύεται η παρασκευή τους στο χώρο.
 • Απαγορεύεται η διάθεση και πώληση αλκοολούχων ποτών.
 • Απαγορεύεται το delivery στα σημεία αυτά.
 • Δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο χώρο του καταστήματος.
 • Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πελατών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
 • Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας από τους εργαζόμενους.
 • Το προσωπικό των οργανωμένων παραλιών υποχρεούται να απολυμαίνει τις ξαπλώστρες – καρέκλες μετά από κάθε πελάτη. Επίσης, υποχρεούται να απολυμαίνει τακτικά τις εγκαταστάσεις υγιεινής, αναρτώντας σχετικό πρόγραμμα το οποίο και θα επιδεικνύεται σε περίπτωση ελέγχου.
 • Στην ξαπλώστρα τοποθετείται υποχρεωτικά πετσέτα με ευθύνη του λουόμενου.

Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω σας παρέχουμε :

 • Αντισηπτικό στην είσοδο και στους κοινόχρηστους χώρους
 • Το προσωπικό μας πάντα φοράει γάντια και μάσκες
 • Απολυμαίνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας όλους τους κοινόχρηστους χώρους
 • Απολυμαίνουμε τις ξαπλώστρες μετά από κάθε πελάτη
 • Κρατάμε τις αποστάσεις

Απολαύστε την οργανωμένη παραλία στην Καβάλα

οργανωμένη παραλία στην καβάλα

Η οργανωμένη παραλία στην Καβάλα Vranas Resort, θέλοντας να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό έχει καταφέρει και είναι σε θέσει να εξυπηρετήσει όλες σας τις ανάγκες. Με την πολυετή πείρα μας καταφέραμε να φτιάξουμε για εσάς μια καταπληκτική παραλία με όλες τις απαραίτητες παροχές για να μην σας λείψει τίποτε.

Βέβαια εκτός από την οργανωμένη παραλία, ο πολυχώρος Vranas Resort είναι διαθέσιμος και για δεξιώσεις γάμων, δεξίωσης βαπτίσεων, πάρτι γενεθλίων και κοινωνικών εκδηλώσεων. Και φυσικά δεν ξεχάσαμε και τους μικρούς μας φίλους, αφού φτιάξαμε για αυτούς ένα καταπληκτικό παιδότοπο, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές για ένα ασφαλές και ευχάριστο παιχνίδι.

VRANAS RESORT ΚΑΒΑΛΑ

Οργανωμένη παραλία στην Καβάλα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6945062600

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 190, ΚΑΒΑΛΑ

EMAIL : INFO@VRANASRESORT.GR

FACEBOOK : @VranasResort

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.