vranas resort δεξίωση γάμου

Πως να οργανώσετε μια δεξίωση γάμου;

Ήρθε η πολυπόθητη εκείνη η μέρα όπου θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και θα παντρευτείτε τον αγαπημένο/η σας. Ο γάμος για όλους μας είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα τη ζωής. Ο σχεδιασμός του πρέπει να γίνει βήμα προς βήμα και να προγραμματιστούν όλα σωστά για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Θέλετε να το ευχαριστηθείτε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. Και τι καλύτερο από το να πραγματοποιήσετε μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου.

Η δεξίωση γάμου είναι το Α και το Ω. Τόσο  σημαντική, αφού αφήνει τις τελευταίες εντυπώσεις της όλης διαδικασίας. Πρέπει να προγραμματιστεί τέλεια και να μην λείψει τίποτε. Δεν θέλετε τίποτε να σας χαλάσει αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Τόσο σε εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι  του γάμου, μιας και απαιτεί χρόνο και υπομονή. Μερικά πράγματα που θα πρέπει να δώσετε προσοχή για να οργανώσετε της τέλεια δεξίωση γάμου είναι:

  • Η εποχή του γάμου
  • Επιλέξτε το χώρο της δεξίωσης γάμου
  • Το είδος της δεξίωσης.
  • Ο αριθμός των καλεσμένων
  • Η απόσταση από την εκκλησία
  • Service – εξυπηρέτηση

Για να σας βοηθήσουμε στα παραπάνω, θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για να μπορέσετε εύκολα να αποφασίσετε και τελικά να πραγματοποιήσετε μια αξέχαστη, ξεχωριστή δεξίωση γάμου.

Η εποχή του Γάμου

γάμος vranas resort Καβάλα

Το Καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή για γάμους. Ο καιρός είναι ζεστός, οι ανοιχτοί χώροι για τη δεξίωση είναι υπέροχοι και το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο όμορφο  με την βοήθεια ενός ζεστού και ηλιόλουστου απογεύματος.

Στο παραθαλάσσιο κτήμα Vranas Resort διαθέτουμε πολλούς ανοιχτούς χώρους να διαλέξετε για την δεξίωση γάμου. Ανάλογα με το γούστο σας, πλάι στο κύμα ή στην αμμουδιά,  στον κήπο μας ή και στο ιδικά διαμορφωμένο ανοιχτό χώρο για δεξιώσεις, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε. Αυτό που δεν πρέπει να φοβάστε είναι και η πιθανότητα βροχής. Μπορούμε να σας καλύψουμε μεταφέροντας την δεξίωση γάμου στο κλειστό μας χώρο έτσι ώστε να μην ακυρωθεί.

Επιλέξτε το χώρο της δεξίωσης γάμου

γάμος vranas resort Καβάλα

Θέλοντας να διασκεδάσετε ανέμελοι και να απολαύσετε με τους καλεσμένους σας την όμορφη αυτή βραδιά ο χώρος δεξίωσης γάμου είναι πολύ σημαντικός. Δεν θέλετε να λείψει τίποτε και όλοι να το ευχαριστηθούν. Θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε όλους. Μικρούς και μεγάλους. Θα πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο για να μπορούν όλοι να αισθανθούν άνετοι και να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Στο κτήμα δεξίωσης γάμου Vranas Resort διαθέτουμε πολλούς χώρους για να μπορέσει απολαύσει ο κάθε καλεσμένος. Εκτός από τον χώρο της δεξίωσης γάμου, ο καθένα μπορεί να επισκεφτεί και να απολαύσει τους ξεχωριστά διαμορφωμένους χώρους του Vranas Resort. Είτε θέλει λίγο να ηρεμήσει και να απολαύσει το ποτό του στο launch hall μας, είτε και να κάνει μια μικρή βόλτα στην παραλία μας.

Το πιο δύσκολο θέμα για τους καλεσμένους σας, στην δεξίωση γάμου, είναι τα μικρά παιδιά. Στο κτήμα γάμου Vranas Resort θα βρείτε ένα τελευταίων προδιαγραφών παιδότοπο για την απασχόληση των μικρών μας φίλων. Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται στο χώρο για την επίβλεψή του. Έτσι οι καλεσμένοι σας θα μπορούν ξέγνοιαστοι να απολαύσουν και να διασκεδάσουν στην δεξίωση γάμου.

Σημαντικό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο πολυχώρος Vranas Resort είναι προσβάσημος σε άτομα  Α.Μ.Ε.Α με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Άνετο και δωρεάν πάρκινγκ για όλους τους καλεσμένους σας μέσα στον ιδιόκτητο χώρο του Vranas Resort.

Το είδος της δεξίωσης.

τραπέζι νεόνυμφων vranas resort

Τι είδους δεξίωση θέλετε; Ποιο θα είναι το στυλ της; Ποιο το θέμα της; Πως θα διακοσμηθεί ο χώρος της δεξίωσης; Ίσως είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Ότι πάντως και αν σκέφτεστε, όποιο και να είναι το στυλ σας σίγουρα θα βρείτε μια όμορφη γωνιά στο Vranas Resort για να το απολαύσετε.

Στο παραθαλάσσιο κτήμα για δεξίωση γάμου Vranas Resort  θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας προσφέρουμε την βραδιά που ονειρεύεστε. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες σας. Στολίστε τον χώρο της υποδοχής, διαλέξτε τον χώρο δεξίωσης, στολίστε με τον δικό σας στυλ το νυφικό τραπέζι και γενικά εμείς βάζουμε τον χώρο. Εσείς βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. Και επιπλέον, μετά από την πολύχρονη εμπειρία μας στις δεξιώσεις γάμων, για τους πιο αναποφάσιστους μπορούμε να σας προτείνουμε τις δικές μας προτάσεις.

Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε μια κλασική δεξίωση γάμου στο κτήμα δεξίωσης γάμου Vranas Resort μπορούμε να σας προσφέρουμε εναλλακτικές προτάσεις. Μπορείτε να οργανώστε έναν όμορφο μπουφέ με catering που θα επιμεληθεί μαζί σας ο exclusive chef που διαθέτουμε.Self-service είτε με σερβιτόρο. Επιπλέον σκεφτείτε ότι έχετε και την δυνατότητα  να οργανώσετε  και cocktail party με finger foods.

Η απόσταση από την εκκλησία

τραπέζι γάμου vranas resort

Πολλές φορές θα βρεθήκατε και εσείς στη θέση αυτή. Η εκκλησία με τον χώρο της δεξίωσης γάμου να είναι μακριά. Ή και να μην το βρίσκεται εύκολα και να χάνεστε. Για να μην ταλαιπωρείτε κανείς, σημαντικό είναι και ο χώρος της δεξίωσης γάμου να είναι κοντά στην εκκλησία.

Το παραθαλάσσιο κτήμα δεξιώσεων γάμων Vranas Resort βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης της Καβάλας , εντός του αστικού της ιστού και απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της. Έτσι το καθιστά το κατάλληλο μέρος για όλες τις εκκλησίες της πόλης. Εύκολα προσβάσιμος και με άνετο δωρεάν πάρκινγκ εντός του ιδιόκτητου χώρου του κτήματος.

Ο αριθμός των καλεσμένων

γάμος στη Καβάλα

Λογικό ακούγεται το να ψάχνεται τον κατάλληλο χώρο για να υποδεχτεί τους καλεσμένους σας ανάλογα με τον αριθμό τους. Μη σκέφτεστε ποτέ πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι σε μια δεξίωση γάμου. Στο πολυχώρο Vranas Resort σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα σας ταιριάζει.

Είτε είναι πολλοί σε αριθμό, είτε σκέφτεστε για μια κλειστή δεξίωση γάμου, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την κατάλληλη γωνιά. Στο κτήμα Vranas Resort διαθέτουμε πολλούς, ξεχωριστά διαμορφωμένους χώρους για να μπορούμε πάντοτε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες της δεξίωσης γάμου.

Service – Εξυπηρέτηση

γάμος vranas resort Καβάλα

Το τελευταίο και πιο σημαντικό στην όλη διαδικασία της δεξίωσης γάμου είναι οι ανέσεις που θα απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας. Είναι αυτό που αφήνει και την τελευταία και πιο σημαντική εντύπωση για όλους.

Στο Vranas Resort άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται στον χώρο της δεξίωσης γάμου, καθ’ όλη την διάρκειά του,  για να εξυπηρετήσει όλες σας τις απαιτήσεις εύκολα και γρήγορα.  Αν θέλετε άτομο μπορεί να βρίσκεται στον χώρο της υποδοχής για να καλώς ορίσει τους καλεσμένους και να τους οδηγήσει στα τραπέζια. Όσο για την κουζίνα μας, ο exclusive chef που διαθέτουμε θα σας προσφέρει αλμυρές και γλυκές γευστικές εμπειρίες, πάντα με τα πιο νόστιμα και φρέσκα υλικά

Ακολουθώντας τα παραπάνω είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Τα παραπάνω μάλιστα είναι και τα πιο σημαντικά που καθιστούν το παραθαλάσσιο κτήμα για δεξίωση γάμου Vranas Resort ένα από τα πιο καταλληλότερα μέρη για μια ξεχωριστή και αξέχαστη δεξίωση γάμου. Επισκεφτείτε τον χώρο μας, γνωρίστε μας και γιατί όχι …οργανώστε την ξεχωριστή και αξέχαστη δεξίωση γάμου σε εμάς! Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά ή βρείτε μας στο Facebook.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.